Piano huren voor 1 dag

Piano huren voor 1 dag of langer? Bij ons kan je voordelig voor iedere gelegenheid een piano huren. Huur een digitale piano voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest, evenement, filmopname of uitvaart voor één dag, weekend, week of een maand.

Wij werken bij daghuur met een all-in tarief, zodat je geen extra kosten achteraf hebt. Een digitale piano huren voor één dag kan vanaf € 250,-. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen en ophalen (op dezelfde dag), installeren en afstellen van de piano. De piano wordt geïnstalleerd inclusief houten meubelonderstel met drie voetpedalen, lessenaar en pianobank. Het all-in tarief geldt binnen een straal van 75 km vanuit Hilversum.

Yamaha P255 digitale piano
Huur voor 1 dag vanaf € 250,-
(All-in tarief inclusief transport,
installeren, afstellen en pianobank)

Nu huren

Piano huren voor 1 dag

De Yamaha P255 beschikt over krachtige ingebouwde speakers en 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen.

Dagverhuur bezorging

Het all-in tarief van € 250,- is op basis van bezorging binnen een straal van 75 km vanuit Hilversum en brengen en halen op 1 dag.

De prijs voor daghuur pakt hoger uit wanneer de afstand voor bezorging buiten de 75 km van Hilversum is en als de piano niet op dezelfde dag van de verhuur kan worden opgehaald. Wij bezorgen tot aan 100 km vanuit Hilversum. klik hier voor een offerte op maat.

piano huren voor een dag

Piano huur voor 1 dag reserveren

Als je een piano wilt huren voor 1 dag dan kan je een piano reserveren voor de gewenste datum. Dat kan zowel telefonisch als via de mail. Geef bij je aanvraag duidelijk de tijden van brengen en ophalen aan en de locatie/plaats en datum. Zo kunnen wij een gerichte offerte op maat maken.

Mocht je speciale wensen hebben of wil je advies op maat, neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om een keyboard of elektrische piano te huren voor 1 dag. Ga daarvoor naar keyboard huren. Als je liever voor langere tijd vanaf 6 maanden een digitale piano wilt huren ga dan naar nu te huur.

Nu huren

Piano huren voor 1 dag
4.6 39 waarderingen
Menu