Piano huren voor 1 dag

Bij ons kan je voor iedere gelegenheid voordelig een piano huren voor 1 dag of langer. Huur een digitale piano voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest, evenement, filmopname of uitvaart.

Wij werken bij dagverhuur met een all-in tarief, zodat je geen extra kosten achteraf hebt. Een digitale piano huren voor één dag kan vanaf € 250,- inclusief btw. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen en ophalen (op dezelfde dag), installeren en afstellen van de piano.

De piano wordt geleverd inclusief houten meubelonderstel met pedalen, lessenaar en pianobank. Het all-in tarief geldt binnen een straal van 75 km vanuit Hilversum. Wij bezorgen tot 100 km vanuit Hilversum.

Yamaha P255 digitale piano
Huur voor 1 dag vanaf € 250,-
All-in tarief inclusief transport,
installeren, afstellen en pianobank

Piano reserveren

piano huren voor 1 dag

De Yamaha P255 stage piano beschikt over krachtige ingebouwde speakers en 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen. De piano is gemakkelijk aan te sluiten op een externe geluidsinstallatie mocht dat nodig zijn.

Dagverhuur bezorging

Het all-in tarief is op basis van bezorging binnen een straal van 75 km vanuit Hilversum en geldt voor brengen en halen op dezelfde dag. Wij bezorgen tot 100 km vanuit Hilversum.

Let op! De prijs voor daghuur wijkt af wanneer de afstand voor de bezorging buiten 75 km van Hilversum is en als de piano niet op dezelfde dag van de verhuur kan worden opgehaald. Ook als de bezorging buiten reguliere kantoorwerktijden valt kan de prijs afwijken. Vraag vrijblijvend een offerte op maat.

Piano voor 1 dag reserveren

Als je een piano wilt huren voor 1 dag dan kan je een piano reserveren voor de gewenste datum. Dat kan zowel telefonisch als via de mail. Geef bij je aanvraag de datum, tijden voor het brengen en ophalen van de piano en het bezorgadres aan.

Mocht je speciale wensen hebben of wil je advies op maat, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen