Piano huren voor 1 dag

Piano huren voor 1 dag of langer? Bij ons kan je voor iedere gelegenheid voordelig een piano huren voor 1 dag, een weekend of langer. Huur een digitale piano voor een bruiloft, feest, evenement, filmopname of uitvaart.

Wij werken bij dagverhuur met een all-in tarief, zodat er geen extra kosten achteraf zijn. Een piano huren voor één dag kan vanaf € 350,- inclusief btw. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen/ophalen, installeren en afstellen van de piano. 

De piano wordt op elk gewenste locatie speelklaar geïnstalleerd inclusief houten meubelonderstel, lessenaar en pianobank. Als je de piano zelf komt ophalen komt de piano met een inklapbaar standaard en transportkoffer met wieltjes.

Yamaha P255 digitale piano
Huur vanaf € 350,-

Vrijblijvende offerte aanvragen

piano huren voor 1 dag

De Yamaha P255 stage piano beschikt over krachtige ingebouwde speakers en 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen. De piano is ook gemakkelijk aan te sluiten op een externe geluidsinstallatie mocht dat nodig zijn. Als dat niet aanwezig is kunnen wij een externe geluidsversterker erbij leveren. 

Externe geluidsversterker huren

Voor grote zalen of voor gelegenheden met meer dan 50 mensen raden wij aan om het geluid van de piano te versterken. Sommige grote zalen of evenementen locaties beschikken zelf over een goede geluidsinstallatie waar de digitale piano op kan worden aangesloten.

Als de betreffende locatie niet beschikt over een geluidsinstallatie dan verhuren wij de Roland BA 330. Deze professionele stereo versterker is een volwaardig PA systeem met een prachtige volle geluidsweergave. De Roland BA 330 versterker is te huur vanaf € 50,- voor 1 dag.

Roland BA 330 stereo versterker
Huur vanaf € 50,-

Vrijblijvende offerte aanvragen

Roland BA-330 versterker

Dagverhuur prijzen en bezorging

Het all-in tarief is op basis van bezorging binnen een straal van 30 km vanuit De Kwakel en geldt voor brengen en ophalen op dezelfde dag. Wij bezorgen tot maximaal 100 km vanuit De Kwakel.

De prijs voor dag verhuur wijkt af wanneer de afstand voor de bezorging buiten de 30 km is, als de piano niet op dezelfde dag van de verhuur kan worden opgehaald en als de bezorging buiten reguliere kantoortijden valt of in het weekend en feestdagen is.

Piano huur voor 1 dag reserveren

Als je een piano wil huren voor 1 dag dan kan je een piano reserveren voor de gewenste datum. Dat kan zowel telefonisch als via de mail. Geef bij je aanvraag de datum, tijden voor het brengen en ophalen van de piano en het bezorgadres aan. Dan ontvang je netjes een offerte per mail. Mocht je speciale wensen hebben of wil je advies op maat, neem dan gerust contact met ons op.