Piano huren voor 1 dag

Bij ons kan je voor iedere gelegenheid voordelig een piano huren voor 1 dag of langer. Huur een digitale piano voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest, evenement, filmopname of uitvaart.

Wij werken bij dagverhuur met een all-in tarief, zodat je geen extra kosten achteraf hebt. Een digitale piano huren voor één dag kan al vanaf € 275,- inclusief btw. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen en ophalen (op dezelfde dag), installeren en afstellen van de piano.

De piano wordt op de gewenste locatie speelklaar geïnstalleerd inclusief houten meubelonderstel met pedalen, lessenaar en pianobank.

Yamaha P255 digitale piano
Huur voor 1 dag vanaf € 275,-
All-in tarief inclusief transport,
installeren, afstellen en pianobank

Vrijblijvende offerte aanvragen

piano huren voor 1 dag

De Yamaha P255 stage piano beschikt over krachtige ingebouwde speakers en 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen. De piano is gemakkelijk aan te sluiten op een externe geluidsinstallatie mocht dat nodig zijn.

Dagverhuur bezorging

Het all-in tarief is op basis van bezorging binnen een straal van 20 km vanuit De Kwakel en geldt voor brengen en halen op dezelfde dag binnen kantoortijden. Wij bezorgen tot maximaal 100 km vanuit De Kwakel.

Let op! De prijs voor daghuur wijkt af wanneer de afstand voor de bezorging buiten 20 km van De Kwakel is, als de piano niet op dezelfde dag van de verhuur kan worden opgehaald en als de bezorging buiten reguliere kantoortijden zijn of in het weekend of op feestdagen is. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Piano voor 1 dag reserveren

Als je een piano wilt huren voor 1 dag dan kan je een piano reserveren voor de gewenste datum. Dat kan zowel telefonisch als via de mail. Geef bij je aanvraag de datum, tijden voor het brengen en ophalen van de piano en het bezorgadres aan. Dan ontvang je netjes een offerte per mail.

Mocht je speciale wensen hebben of wil je advies op maat, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen