Nu te Huur

*Prijzen zijn op basis van de maximale
huurperiode
van 24 maanden inclusief btw

Yamaha P35 / P45 digitale piano
Huur vanaf € 25,- p.m. (koopoptie)

6 maanden vanaf € 45,- p.m.
12 maanden vanaf € 35,- p.m.
24 maanden vanaf € 25,- p.m.

Yamaha P45 Stage piano huren

Yamaha P105 / P115 digitale piano
Huur vanaf € 40,- p.m. (koopoptie)

Yamaha P105 digitale stage piano huren

Yamaha P 155 digitale stage piano
Huur vanaf € 55,- per maand

Yamaha P155 Digitale piano

Huren met koopoptie uitleg

Korg sp250 digitale piano
Huur vanaf € 35,- p.m. (koopoptie)

Korg sp 250 digitale stage piano hurenKawai ES 100 digitale piano
Huur vanaf € 40,- p.m.

Kawai es 100

Roland FP 30 digitale piano
Huur vanaf € 45,- p.m.

Roland digitale stage piano huren

Huren met koopoptie uitleg

Alle digitale piano’s zijn in nieuwstaat of zo goed als nieuw en beschikken, net als een echte piano, over 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen en een hoofdtelefoon aansluiting. Al onze digitale piano’s verhuren wij inclusief stevig verstelbaar kruisstandaard, sustain voetpedaal en lessenaar.

Daghuur

*Prijzen zijn inclusief btw

Yamaha P155 of Yamaha P255 digitale piano
Huur voor 1 dag vanaf € 250,-
(All-in tarief inclusief transport,
installatie, afstellen en pianobank)

Stage piano huren

De prijs voor daghuur is inclusief bezorging binnen een straal van 50 km van Uithoorn. Wij bezorgen de piano op locatie en de piano wordt speelklaar geïnstalleerd en afgesteld. Je kan bij daghuur de piano zo nodig voor 4 dagen gebruiken. De piano kan ook per week of per maand gehuurd worden.

Hoe werkt het

Je kiest een digitale piano die je graag wilt huren of je laat je adviseren door een digitale piano adviseur. De adviseur zal samen de behoeftes en wensen doornemen voor een passend advies. Dat kan op afspraak in de showroom, telefonisch of via de mail.

Het is mogelijk om vanaf € 50,- een piano bij je thuis te laten bezorgen (inclusief installatie) of om een afspraak te maken in onze showroom om diverse modellen te bespelen. Als je weet welke piano je wilt huren, kies je vervolgens een huurperiode van 6, 12 of 24 maanden. 

Prijsopbouw 

Hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger de huurprijs is. Huur je korter dan 24 maanden, dan komt er voor ieder korter huurtermijn € 10,- per maand bij de huurprijs.

Voorbeeld: Een piano die voor 24 maanden een huurprijs van € 40,- per maand heeft, wordt voor 12 maanden € 50,- per maand en voor 6 maanden € 60,- per maand. Voor afwijkende huurperiodes maken wij een aangepaste offerte.

Bekijk huuropties  Contact opnemen

Digitale stage piano huren

Je kan een digitale stage piano huren voor 1 dag of langere tijd. Ook hebben wij zo nu en dan mooi piano occasions te koop. Wij bezorgen in diverse regio’s in Nederland. De bezorgkosten bedragen, binnen een straal van 50 km van Uithoorn, € 50,- per transport.

Vraag naar de verhuur opties voor de regio waar je graag een digitale stage piano wilt laten bezorgen. Lees ook hoeveel toetsen een piano heeft of wat een digitale piano is.

Nu te huur
4.5 (89.7%) 33 waarderingen
Dutch NL English EN
Menu