Keyboard huren

Naast de verhuur van digitale piano’s verhuren wij ook keyboards. Je kan bij ons een keyboard huren om te kijken of keyboard spelen een passende hobby is voor de lange termijn.

Wij hebben onderstaand keyboard speciaal geselecteerd voor de beginnende toetsenist (keyboardspeler). Dit model heeft speciaal voor de beginner een les functie om keyboard spelen makkelijk op te kunnen pakken. De Yamaha PSR e453 beschikt over 61 aanslaggevoelige keyboard piano toetsen en uitgebreide mogelijkheden wat je van een kwalitatief hoogwaardig keyboard mag verwachten.

Yamaha PSR e453 keyboard
Huur vanaf € 25,- p.m. met koopoptie
(op voorraad)

 6 maanden vanaf € 45,- p.m.
12 maanden vanaf € 35,- p.m.
24 maanden vanaf € 25,- p.m.
Inclusief kruisstandaard,
voetpedaal en lessenaar

Nu huren

keyboard huren

Bekijk op YouTube

Voordelen keyboard

Een keyboard heeft meerdere voordelen. Het meest kenmerkende van een keyboard is de diversiteit aan geluiden. Van een saxofoon tot een heel drumstel. Het is allemaal mogelijk. Zo kan je met een keyboard een volledig orkest of band creëren.

De meeste keyboards hebben ook veel verschillende begeleiding en ritme stylen. Dat is leuk om mee te spelen. Door alle verschillende mogelijkheden zal je niet snel uitgekeken zijn op een keyboard.

Verschil piano en keyboard

Het belangrijkste verschil tussen een piano en keyboard zijn de toetsen en het formaat van het instrument. Een standaard piano heeft 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen. De meeste keyboards hebben 49, 61 of 72 toetsen en zijn niet gewogen en soms ook niet aanslaggevoelig. Omdat een keyboard minder toetsen heeft is een keyboard dus ook altijd compacter ten opzichte van een piano.

Als je kijkt naar een digitale piano, dan is een digitale piano gemaakt om een echte piano zo goed mogelijk na te bootsen. Zowel qua klank als gevoel. Terwijl een keyboard juist ontwikkelt is om zoveel mogelijk geluiden en begeleiding stylen te produceren.

Huur een keyboard voor 1 dag of voor 6, 12 of 24 maanden. Als je een keyboard wilt huren neem dan gerust contact met ons op.

  Ga naar nu te huur

Je kan een keyboard huren en laten bezorgen door onze bezorgservice op locatie voor zowel lange huur en piano dagverhuur. Wij verhuren digitale piano’s in een straal van 100 km vanuit Uithoorn in o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Haarlem, Alkmaar, Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Lelystad, Breda, Almere en Amersfoort.

Lees meer over keyboards.

Keyboard huren
4.5 (90%) 8 waarderingen
Menu