Keyboard huren

Keyboard huren? Naast de verhuur van digitale piano’s verhuren wij ook enkele keyboards. Je kan bij ons een keyboard huren voor thuisgebruik of in de studio.

Wij hebben het onderstaande keyboard model speciaal geselecteerd voor als je nog niet weet of je piano of keyboard wilt gaan spelen. Daarom heeft dit model net als een echte piano 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen, maar ook alle uitgebreide mogelijkheden wat je van een kwalitatief hoogwaardig keyboard mag verwachten.

Yamaha DGX 650 keyboard/piano
Huur vanaf € 60,- p.m.
(tijdelijk niet leverbaar)

 6 maanden vanaf € 80,- p.m.
12 maanden vanaf € 70,- p.m.
24 maanden vanaf € 60,- p.m.
Inclusief houten onderstel,
drie voetpedalen en lessenaar

Nu huren

keyboard huren

Yamaha DGX 650

Bekijk op YouTube

Voordelen keyboard

Een keyboard heeft meerdere voordelen. Het meest kenmerkende van een keyboard is de diversiteit aan geluiden. Van een saxofoon tot een heel drumstel. Het is allemaal mogelijk. Zo kan je met een keyboard een volledig orkest of band creëren.

De meeste keyboards hebben ook veel verschillende begeleiding en ritme stylen. Dat is leuk om mee te spelen. Door alle verschillende mogelijkheden zal je niet snel uitgekeken zijn op een keyboard.

Verschil piano en keyboard

Het belangrijkste verschil tussen een piano en keyboard zijn de toetsen en het formaat van het instrument. Een standaard piano heeft 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen. De meeste keyboards hebben 49, 61 of 72 toetsen en zijn niet gewogen en soms ook niet aanslaggevoelig. Omdat een keyboard minder toetsen heeft is een keyboard dus ook altijd compacter ten opzichte van een piano.

Als je kijkt naar een digitale piano, dan is een digitale piano gemaakt om een echte piano zo goed mogelijk na te bootsen. Zowel qua klank als gevoel. Terwijl een keyboard juist ontwikkelt is om zoveel mogelijk geluiden en begeleiding stylen te produceren.

Je kan bovenstaande keyboard huren voor 1 dag of voor 6, 12 of 24 maanden. Als je een keyboard wilt huren neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer over keyboards.

Menu