Piano huren voor 1 dag

Een digitale piano huren voor 1 dag kan vanaf € 195,-. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen, installeren en afstellen van de piano. De piano wordt geïnstalleerd inclusief houten meubelonderstel, voetpedalen, lessenaar en pianobank. Wij verhuren onze piano’s voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, feest, evenement of uitvaart.

Naast dagverhuur kan je ook langer dan 1 dag een digitale piano huren . Mocht je speciale wensen hebben of wil je vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.

Piano huren voor 1 dag

Piano huren voor 6, 12 of 24 maanden

Je kan bij ons een digitale piano huren voor een periode van 6, 12 of 24 maanden. Hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger de huurprijs is. Al onze digitale piano’s beschikken over 88 gewogen en aanslaggevoelige piano toetsen.

Een digitale piano huur je inclusief kruisstandaard, lessenaar en sustain voetpedaal. Dit is verder uitbreidbaar met een pianokruk, hoofdtelefoon of stofhoes voor € 5,- per maand per extra item. Na de huurperiode kan je er voor kiezen om de huur te verlengen, de piano te kopen of de piano weer op te laten halen.

Piano huren voor 6, 12 of 24 maanden

Piano huren voor 1 dag

Huren met koopoptie

Een piano huren met een koopoptie is de ideale manier om te kijken of piano spelen een hobby is voor de lange termijn. Bij diverse digitale piano’s bieden wij een koopoptie aan.

Als je voor een koopoptie kiest, dan wordt na de huurperiode een gedeelte van de al betaalde huur verrekend met het aankoopbedrag van de digitale piano. Als het resterende bedrag van de digitale piano is voldaan, dan ben je de eigenaar van de digitale piano. Lees meer over huren met koopoptie.

  Piano huren met koopoptie

Let op! Niet elke digitale piano heeft een koopoptie.

Piano bezorging

Wij hebben een bezorgservice om een piano thuis te laten bezorgen. Binnen een straal van 50 km rondom Uithoorn zijn de bezorgkosten € 50,- per transport. Buiten een straal van 50 km gelden aangepaste bezorgkosten. De bezorgkosten zijn inclusief het installeren en speelklaar maken van de digitale piano.

De piano brengen is één transport en de piano ophalen is één transport. Piano huren voor 1 dag? Bij daghuur zijn de bezorgkosten in het all-in tarief verwerkt. Wij verhuren digitale piano’s in een straal van 100 km vanuit Uithoorn

*Prijzen zijn inclusief btw

Piano huren voor 1 dag

Nu te huur   Contact opnemen

Het is soms ook mogelijk om bij ons ook een digitale piano occasion te kopen. Informeer naar de beschikbaarheid. Lees ook over het aantal toetsen op een piano.

Lees wat klanten van ons vinden

Huuropties
4.5 (90.91%) 33 waarderingen
Menu