Huuropties

Je kan bij ons een keyboard, stage piano of digitale piano huren voor een periode van 6, 12, 18 of 24 maanden. Hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger de huurprijs is.

Een digitale piano huur je inclusief adapter, beschermhoes, sustain voetpedaal en bladmuziekhouder. De set is verder uit te breiden met een kruisstandaard, pianokruk en hoofdtelefoon voor € 5,- per maand per extra item. Na de huurperiode kan je er voor kiezen om de huur te verlengen, de piano te kopen of de piano weer op te laten halen.

Piano huren

Huuropties

Huren met koopoptie

Een piano huren met een koopoptie is de ideale manier om te kijken of piano spelen een hobby is voor de lange termijn. Op vrijwel alle digitale piano’s bieden wij een koopoptie aan.

Als je voor een koopoptie kiest, dan wordt na de huurperiode een gedeelte van de al betaalde huur verrekend met het aankoopbedrag van de digitale piano. Als het resterende bedrag van de digitale piano is voldaan, dan ben je de eigenaar van de digitale piano. Lees meer over huren met koopoptie.

  Piano huren met koopoptie

Piano dagverhuur

Een digitale piano huren voor 1 dag kan vanaf € 295,-. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen, installeren en afstellen van de piano.

Bij dagverhuur wordt de piano geïnstalleerd inclusief houten meubelonderstel, voetpedalen, lessenaar en pianobank. Wij verhuren onze piano’s onder andere voor bruiloften, feesten, filmopnames, evenementen en uitvaarten.

Ga naar piano huren voor 1 dag

Bezorging

Wij hebben een bezorgservice om een piano thuis te laten bezorgen. Binnen een straal van 100 km vanuit De Kwakel zijn de bezorgkosten € 50,- per transport. De bezorgkosten zijn inclusief het installeren en speelklaar maken van de digitale piano. De piano brengen is één transport en de piano ophalen is één transport.

Wij bezorgen zelf digitale piano’s binnen een straal van 100 km vanuit De Kwakel. Alles buiten de 100 km wordt overgedragen aan onze externe leveringsdienst.

*Prijzen zijn inclusief btw