Piano gehuurd - Fantastisch!

★★★★★
5 5 1
We hebben een piano gehuurd via digitalepianohuren, dit voor onze drie kinderen. De medewerkers zijn erg aardig, en als er een issue is, dan bieden ze verschillende opties om het op te lossen. Kortom - Gewoon een digitalepiano van dit bedrijf huren - gegarandeerd succes!

Fijn bedrijf.

★★★★★
5 5 1
Ik heb een goede ervaring met digitalepianohuren.nl :Prima piano en klantgerichte benadering bij contact en het maken van afspraken.

Instrument en service zijn uitstekend

★★★★★
5 5 1
Ik ben een paar maanden geleden gestart met mijn pianolessen en heb bij digitalepianohuren.nl een Yamaha gehuurd om thuis te kunnen oefenen. De levering en set-up van de piano door Alex was snel en zeer vakkundig en ik ben voor mijn vele vragen vriendelijk te woord gestaan. Digitalepianohuren.nl is wat mij betreft een absolute aanrader voor een ieder die eerst kennis wil maken met het instrument alvorens over te gaan tot een definitieve aankoop.

Piano Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Voor onze bruiloft hadden wij een digitale piano gehuurd. Het blijft toch spannend of alles wel goed gaat op z'n dag. Maar de piano werd netjes volgens afspraak geleverd voor een scherpe prijs. Nogmaals bedankt!!!

Pianoles dochter

★★★★★
5 5 1
Mijn dochter is net begonnen met pianolessen. De pianolerares raden ons een digitale piano aan met gewogen en aanslaggevoelige toetsen. Ik heb voor 1 jaar huren gekozen zodat het samen met de les periode loopt. Ik vind dit een prettige manier om mijn dochter kennis te laten maken met piano spelen.

Keurig geholpen!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een piano gehuurd voor 6 maanden, om te kijken of piano spelen iets voor me is. Helaas talentloos. Maar ben erg tevreden over de service en heldere uitleg.

Nu een piano huren

Menu