Piano occasions

Hoewel de focus bij ons ligt op de verhuur van digitale piano’s, is het ook mogelijk om voordelig een piano occasion te kopen. Vrij regelmatig zijn er nette occasion modellen te koop voor betaalbare prijzen.

Wij verkopen uitsluitend de betere merken zoals Yamaha, Roland en Korg. Daarnaast beschikken al onze piano’s over 88 gewogen en aanslaggevoelige toetsen. Dit is belangrijk voor een juiste ontwikkeling van de techniek in de vingers.

Piano occasion

Wat is een occasion

Een piano occasion is een zo goed als nieuwe digitale piano, die voor een aangepaste prijs wordt verkocht. Zodat je niet direct de hoofdprijs betaald als je piano wilt gaan spelen. De digitale piano is volledig nagekeken en getest. Zo ben je er zeker van dat je een digitale piano occasion koopt voor de lange termijn waar je jaren plezier van zult hebben.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij kwalitatief goede piano’s aanbieden geven wij ook garantie op de verkochte digitale piano.

Piano occasion kopen

Als je een occasion piano wilt kopen, dan is het verstandig om eerst contact met ons op te nemen. Aangezien de beschikbaarheid van de occasion piano’s continu verandert en wij teleurstellingen willen voorkomen.

Het kan zijn dat wij geen digitale piano occasion beschikbaar hebben voor de verkoop. Als dat het geval is dan zou huren met een koopoptie een goede oplossing kunnen zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Huren met koopoptie uitleg

Ongeacht waar je een piano koopt is het raadzaam om je goed te laten adviseren. Het is verstandig om verschillende piano’s te bespelen om gevoel bij de diverse piano’s te krijgen. Het is dan belangrijk om je te richten op de klank van de piano en hoe de aanslag van de piano toetsen aanvoelt. Uiteraard wil het oog ook wat en is het ook van belang dat de digitale piano mooi en past in de woonkamer. Wist je dat je bij ons ook een keyboard kan huren. Ga naar de pagina keyboard huren.