Akoestische piano huren

Naast de verhuur van digitale piano’s is het ook mogelijk om een (echte) akoestische piano te huren. Een akoestische piano kan je huren vanaf € 30,- per maand met een minimale huurperiode van 6 maanden.

Zo kan je laagdrempelig en betaalbaar ontdekken of piano spelen een passende hobby voor je is. Liever een akoestische piano of digitale piano kopen? Bekijk dan de piano kopen top 10.

Huren met koopoptie

Een akoestische piano huren met een koopoptie is de perfecte manier om piano te leren spelen. Omdat je nog niet weet of je verder gaat met piano spelen is het wel zo prettig om de definitieve aankoop van een piano uit te kunnen stellen.

Na de huurperiode van 6 maanden wordt de al betaalde huur volledig in mindering gebracht op het resterende aankoopbedrag van de piano. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie voor het huidige huuraanbod.

Bekijk huuraanbod

akoestische piano huren

Waarom een akoestische piano huren

Als je van plan bent om piano te leren spelen dan kan je dat het beste doen op een akoestische piano. Een volwaardige akoestische piano kost al snel € 2000,- tot € 6000,-. Als je net begint met piano spelen dan kan de aanschafprijs je tegen houden om verder te gaan met piano spelen.

Door een akoestische piano te huren kan je voor een relatief laag maandbedrag toch een volwaardige piano in huis halen. Als je uiteindelijk verder gaat met piano spelen kan je na de huurtijd besluiten om de piano alsnog aan te schaffen.

Bekijk huuraanbod

Voordelen van een akoestische piano

Een akoestische piano is een zeer waardevaste investering. Als de piano netjes onderhouden wordt kan hij zelfs een leven lang mee. Daarnaast klinkt en speelt een echte piano natuurlijk heel erg mooi waardoor je als beginner ook gelijk de juiste techniek en een goed akoestisch gehoor ontwikkelt.

Naast het fijne speelgevoel en de prachtige klank staat een klassieke piano ook erg mooi als meubelstuk in de woonkamer.

Piano huren of toch kopen

Overweeg je om een akoestische piano of digitale piano te kopen? Bekijk de beste piano top 10 en lees de voor- en nadelen van een akoestische piano en een digitale piano.

Bekijk de piano kopen top 10

silent piano huren

Silent piano huren

Het is ook mogelijk om een piano te huren met een silent systeem. Een silent systeem is een digitaal systeem. Bij het activeren van het silent systeem wordt de akoestische piano omgezet naar een digitale piano waardoor je met een koptelefoon op piano kan spelen. Het akoestische geluid wordt door het systeem volledig gedempt. Hierdoor kan je ook later in de avond piano spelen zonder huisgenoten of buren te storen.

Bekijk huuraanbod

Tevens is het een optie om een silent systeem later alsnog in de piano te laten bouwen. Silent piano huren? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor meer informatie. Liever een digitale piano huren? Bekijk ons huidige huuraanbod.