Akoestische piano huren

Akoestische piano huren? Naast de verhuur van digitale piano’s is het ook mogelijk om een akoestische piano te huren. Een akoestische piano kan je huren vanaf € 40,- per maand met een minimale huurperiode van 12 maanden. Zo kan je laagdrempelig en betaalbaar ontdekken of piano spelen een passende hobby voor je is.

Huren met koopoptie

Een akoestische piano huren met een koopoptie is de perfecte manier om piano te leren spelen. Omdat je nog niet weet of je verder gaat met piano spelen is het wel zo prettig om de definitieve aankoop van een piano uit te kunnen stellen.

Na de huurperiode van 12 maanden is het mogelijk om de piano te kopen en is de huur maandelijks opzegbaar. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie voor het huidige huuraanbod. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen door te nemen en te kijken naar een passende akoestische piano.

Nu huren

akoestische piano huren

Wij verhuren akoestische piano’s in samenwerking met Aad Veldhuis Pianoverhuur.

Waarom een akoestische piano huren

Als je van plan bent om piano te leren spelen dan kan je dat het beste doen op een akoestische piano of digitale piano. Een volwaardige akoestische piano kost al snel € 2000,- tot € 6000,-. Als je net begint met piano spelen dan kan de aanschafprijs je tegen houden om verder te gaan met piano spelen.

Door een akoestische piano te huren kan je voor een relatief laag maandbedrag toch een volwaardige piano in huis halen. Als je uiteindelijk verder gaat met piano spelen kan je na de huurtijd besluiten om de piano alsnog aan te schaffen.

Nu huren

Voordelen van een akoestische piano

Een akoestische piano is een zeer waardevaste investering. Als de piano netjes onderhouden wordt kan hij zelfs een leven lang mee. Daarnaast klinkt en speelt een echte piano natuurlijk heel erg mooi waardoor je als beginner ook gelijk de juiste techniek en een goed akoestisch gehoor ontwikkelt.

Naast het fijne speelgevoel en de prachtige klank staat een klassieke piano ook erg mooi als meubelstuk in de woonkamer.

silent piano huren

Silent piano huren

Het is ook mogelijk om een piano te huren met een silent systeem. Een silent systeem is een digitaal systeem. Bij het activeren van het silent systeem wordt de akoestische piano omgezet naar een digitale piano waardoor je met een koptelefoon op piano kan spelen. Het akoestische geluid wordt door het systeem volledig gedempt. Hierdoor kan je ook later in de avond piano spelen zonder huisgenoten of buren te storen.

Nu huren

Tevens is het een optie om een silent systeem later alsnog in de piano te laten bouwen. Silent piano huren? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor meer informatie. Liever een digitale piano huren? Bekijk ons huidige huuraanbod.

Wil je een een piano huren voor korte termijn voor een evenement? Ga dan naar piano huren voor 1 dag.