Piano huren voor 1 dag

Een digitale piano huren voor 1 dag kan vanaf € 190,-. Inclusief bezorgen en het installeren van de piano. Als je een piano huurt voor één dag, kan je maximaal 4 dagen gebruik maken van de digitale piano. Zo kan je de digitale piano ook gebruiken voor een lang weekend. Als je langer dan 4 dagen een digitale piano wilt huren maken wij graag een offerte op maat.

Piano huren voor 6, 12 of 24 maanden

Je kan bij ons een digitale piano huren voor een periode van 6, 12 of 24 maanden. Hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger de huurprijs is.

Een digitale piano huur je inclusief kruisstandaard, lessenaar en sustain voetpedaal. Dit is verder uitbreidbaar met een houten meubelonderstel, pianobank en koptelefoon. Na de huurperiode stopt de huur automatisch en kan je kiezen voor een verlenging, de piano kopen of de piano weer op laten ophalen.

Nu te huur   Contact opnemen

Huren met koopoptie

Een piano huren met een koopoptie is de ideale manier om te kijken of piano spelen een hobby is voor de lange termijn. Bij diverse digitale piano’s bieden wij een koopoptie aan.

Als je voor een koopoptie kiest, dan wordt na de huurperiode een gedeelte van de al betaalde huur verrekend met het aankoopbedrag van de digitale piano. Als het resterende bedrag van de digitale piano is voldaan, dan ben je de eigenaar van de digitale piano. Lees meer over huren met koopoptie.

Let op! Niet elke digitale piano heeft een koopoptie.

Piano huren voor 1 dag

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen digitale piano’s in heel Nederland. Binnen een straal van 60 km rondom Uithoorn zijn de kosten € 40,- per transport. Buiten een straal van 60 km gelden aangepaste bezorgkosten. De bezorgkosten zijn inclusief het installeren en speelklaar maken van de digitale piano. De piano brengen is één transport en de piano ophalen is één transport.

Bij daghuur bezorgen wij de digitale piano uitsluitend zelf. Als je een digitale piano voor langere tijd huurt, kan je er voor kiezen om de piano zelf op te halen.

*Prijzen zijn inclusief btw

Voorwaarden piano huren 

-Een geldig legitimatiebewijs en correspondentie met naam en adres is verplicht
-Bij schade worden eventuele reparatiekosten aan de huurder doorberekend
-De digitale piano wordt verhuurt inclusief toebehoren

-Er wordt een huurovereenkomst opgemaakt
-Bij een piano huren voor 1 dag bezorgen wij zelf
-Je betaald geen borg

Nu te huur   Contact opnemen

Huren en sparen

 Als je bij ons een digitale piano huurt spaar je automatisch 10 % van het huurbedrag. Het gespaarde bedrag kan worden besteedt om een digitale occasion piano te kopen. Stel je huurt een digitale piano voor € 60,- per maand voor 12 maanden. Dan spaar je € 6 euro per maand en heb je na 12 maanden € 72,- in totaal gespaard. Dit bedrag wordt verrekend bij de aankoop van een occasion piano.

Let op! Het gespaarde bedrag kan uitsluitend besteedt worden voor de aankoop van occasion modellen en is niet geldig in combinatie met een koopoptie of huurkoop. Aantal toetsen piano.

Huuropties
4.5 (90.91%) 33 waarderingen
Dutch NL English EN
Menu