Piano huren voor 1 dag

Een digitale piano huren voor 1 dag kan al vanaf € 180,-. Inclusief bezorgen en het installeren van de piano. Als je een piano huurt voor één dag, dan kan je maximaal 4 dagen gebruik maken van de digitale piano. Zo kan je de digitale piano ook gebruiken voor een lang weekend. Als je langer dan 4 dagen een digitale piano wilt huren maken wij graag een offerte op maat.

6 maanden huren

Een digitale piano huren voor 6 maanden kan vanaf € 45,- per maand. De piano huur je inclusief kruisstandaard of luxe onderstel, lessenaar en sustain voetpedaal. Na de huurperiode stopt de huur automatisch en kan je kiezen voor een verlenging, de piano laten ophalen of zelf terug brengen.

12 maanden huren

Een digitale piano huren voor 12 maanden kan vanaf € 35,- per maand. De piano huur je inclusief kruisstandaard of luxe onderstel, lessenaar en sustain voetpedaal. Na de huurperiode stopt de huur automatisch en kan je kiezen voor een verlenging, de piano laten ophalen of zelf terug brengen.

24 maanden huren

Een digitale piano huren voor 24 maanden kan al vanaf € 25,- per maand. De piano huur je inclusief kruisstandaard of luxe onderstel, lessenaar en sustain voetpedaal. Na de huurperiode stopt de huur automatisch en kan je kiezen voor een verlenging, de piano laten ophalen of zelf terug brengen.

*Prijzen zijn inclusief btw

Nu te huur   Contact opnemen

Piano huren voor 1 dag

Huren met koopoptie

 Bij diverse digitale piano’s bieden wij een koopoptie aan. Als je voor een koopoptie kiest, dan wordt er na de huurperiode een gedeelte van de al betaalde huur verrekend met het aankoopbedrag van de digitale piano. Zodra het resterende bedrag van de digitale piano voldaan is, ben je de eigenaar van de digitale piano. Lees meer over huren met een koopoptie.

Let op! Niet elke digitale piano heeft een koopoptie.

Huren en sparen

 Als je bij ons een digitale piano huurt spaar je automatisch 10 % van het huurbedrag. Het gespaarde bedrag kan worden besteedt om een digitale occasion piano te kopen. Stel je huurt een digitale piano voor € 60,- per maand voor 12 maanden. Dan spaar je € 6 euro per maand en heb je na 12 maanden € 72,- in totaal gespaard. Dit bedrag wordt verrekend bij de aankoop van een occasion piano.

Let op! De spaarregeling geldt voor tijdelijke huur van 6 t/m 24 maanden. Het gespaarde bedrag kan uitsluitend besteedt worden voor de aankoop van occasion modellen en is niet geldig in combinatie met koopoptie of huurkoop. Aantal toetsen piano.

Huuropties
4.5 (90%) 12 waarderingen
Menu