Huren met koopoptie

Huren met koopoptie

Als je een piano huurt met een koopoptie, dan pakt je keuze na de huurperiode altijd gunstig uit. Als je verder gaat met piano spelen kan je de piano na de huurperiode direct kopen. Mocht je toch besluiten niet verder te gaan met piano spelen, dan ben je blij dat je voor een huursysteem hebt gekozen in plaats van een kostbare piano te hebben gekocht.

Wat is een koopoptie en hoe werkt het? Een koopoptie houdt in dat je na de huurperiode de digitale piano kan kopen. Als je na de huurperiode voor een koopoptie kiest, wordt een gedeelte van de al betaalde huur verrekend met het aankoopbedrag van de digitale piano.

Er blijft na de verrekening van de huur een restant bedrag over. Als het resterende bedrag van de digitale piano is betaald, ben je de eigenaar van de digitale piano.

Bij 6 maanden huren worden 3 maanden huur verrekend met het aankoopbedrag.
Bij 12 maanden huren worden 6 maanden huur verrekend met het aankoopbedrag.
Bij 24 maanden huren worden 9 maanden huur verrekend met het aankoopbedrag.

 

Huren met koopoptie

Rekenvoorbeeld

Stel de verkoopprijs van een digitale piano is € 750,- en je huurt de piano voor 12 maanden voor € 50,- per maand. Dan wordt na de huurperiode 6 x € 50,- = € 300,- verrekend met het aankoopbedrag van de piano. Het resterende bedrag is dan € 750,- minus € 300,- = € 450,-.

Let op! Niet elke digitale piano heeft een koopoptie.

Nu te huur   Contact opnemen

Huren met koopoptie
4.6 (91.2%) 25 waarderingen

1 Comments

  1. Pingback: Digitale Piano Huurkoop

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dutch NL English EN
Menu