Huren met koopoptie

Huren met koopoptie

Als je een piano huurt met een koopoptie, dan pakt je keuze na de huurperiode altijd gunstig uit. Als je verder gaat met piano spelen kan je de piano na de huurperiode direct kopen. Mocht je toch niet verder gaan met piano spelen dan ben je blij dat je voor een piano huren hebt gekozen in plaats van een kostbare piano gekocht te hebben.

Wat is een koopoptie en hoe werkt het? Een koopoptie houdt in dat je na de huurperiode de digitale piano kan kopen. Als je na de huurperiode voor een koopoptie kiest, wordt een gedeelte van de al betaalde huur verrekend met het aankoopbedrag van de digitale piano.

Er blijft na de verrekening van de huur een restant bedrag over. Als het resterende bedrag van de digitale piano is betaald, ben je de eigenaar van de digitale piano.

Bij 6 maanden huren worden 3 maanden huur verrekend met het aankoopbedrag.
Bij 12 maanden huren worden 6 maanden huur verrekend met het aankoopbedrag.
Bij 24 maanden huren worden 9 maanden huur verrekend met het aankoopbedrag.

 

Huren met koopoptie

Rekenvoorbeeld

Stel de verkoopprijs van een digitale piano is € 750,- en je huurt de piano voor 12 maanden voor € 50,- per maand. Dan wordt na de huurperiode 6 x € 50,- = € 300,- verrekend met het aankoopbedrag van de piano. Het resterende bedrag is dan € 750,- minus € 300,- = € 450,-.

Let op! Niet elke digitale piano heeft een koopoptie.

Nu te huur   Contact opnemen

Huren met koopoptie
4.5 (90.83%) 24 waarderingen

2 Comments

  1. Pingback: Digitale Piano Huurkoop

  2. Martine Hoogewerf

    Beantwoorden

    Goedemiddag,
    Ik kwam jullie site tegen op marktplaats. Onze dochter heeft sinds kort pianoles en het concept van een digitale piano huren spreekt ons wel aan. Toevallig is mijn man vanmiddag in Uithoorn, maar ik neem aan dat jullie showroom vandaag gesloten is? Wanneer zouden wij kunnen komen kijken? Ik hoor het graag. Mijn tel nr is 06-42223947. Alvast bedankt!

    M gr gr, Martine Hoogewerf

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu