Piano dagverhuur

Bij ons kan je voor iedere gelegenheid een piano huren. Piano dagverhuur doen wij onder andere voor bruiloften, feesten, evenementen en uitvaarten. Je kan een piano huren voor 1 dag, weekend, week of een maand.

Bij dagverhuur werken wij met een all-in tarief. Zodat je geen extra kosten achteraf hebt en weet waar je aan toe bent. Een digitale piano huren voor 1 dag kan vanaf € 195,-. Dit is een all-in tarief inclusief bezorgen en ophalen (op 1 dag), installeren en afstellen van de piano. De piano wordt geïnstalleerd inclusief houten meubelonderstel met drie voetpedalen, lessenaar en pianobank. Het all-in tarief geldt binnen een straal van 20 km vanuit Uithoorn.

Yamaha P255 digitale piano
Huur voor 1 dag vanaf € 195,-
(All-in tarief inclusief transport,
installeren, afstellen en pianobank)

Huur voor 1 dag

Piano dagverhuur

De Yamaha P255 beschikt over krachtige ingebouwde speakers en 88 gewogen en aanslaggevoelige piano toetsen.

Piano Bezorging

Het all-in tarief van 195,- is op basis van bezorging binnen een straal van 20 km vanuit Uithoorn en brengen en halen op één dag. Als de bezorglocatie verder is dan 20 km dan maken wij graag een offerte op maat.

Mocht je speciale wensen hebben of wil je advies op maat, neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om een keyboard te huren voor 1 dag. Ga daarvoor naar keyboard huren.

Dagverhuur
4.6 8 waarderingen
Menu